Login form

Search

Our poll

Your Grade for ALTFEL!
Răspunsuri în total: 130

Statistics

Altfel
Duminică, 2025-07-27, 4:02 PM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

Un nou format digital pentru muzica - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Un nou format digital pentru muzica
White_TigerData: Miercuri, 2008-05-28, 8:03 PM | Mesajul # 1
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
Audizen, o companie coreeana, a creat un nou format digital pentru fisierele muzicale – MT9. Acesta urmeaza popularelor WAV, MP3 sau AAC si poate fi ascultat pe calculator, site-uri sau iPod-uri.

Spre deosebire de MP3, MT9 ofera control asupra fiecarui instrument in parte ce apare intr-o anumita piesa. Ascultatorii pot modifica volumul fiecarui canal – chitara, bass, tobe si voce – reducand sau amplificand bucata favorita.

MT9 a fost propus pentru omologarea standard ca format digital, lucru ce va avea loc cel mai probabil la conferinta Motion Picture Experts Group (MPEG) din Germania (in iunie).

Mai mult, MT9 permite inlaturarea unor solo-uri nedorite si poate transforma orice melodie intr-una pentru karaoke. Producatorii de la Samsung si LG si-au exprimat deja interesul pentru noul format media, asteptat sa apara pe piata in cursul anului viitor.

Bestmusic

Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel!
------------------------------------------------------
Foaie verde lobodă,
Plouă-n beci!
------------------------------------------------------
F.O.A.D.

PeekAbOOData: Marţi, 2008-06-10, 2:32 AM | Mesajul # 2
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
Status: Offline
Ascultatorii pot modifica volumul fiecarui canal – chitara, bass, tobe si voce – reducand sau amplificand bucata favorita.

Suuuuuuuuper!!! Asta inseamna chitara la maxx la solo-urile Guns si Nightwish si voce la Within Temptation ;;)

ps: inteligenti coreenii astia ;)) God bless 'em ^__^

Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv!

[J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]

• Page 1 of 1
  • 1
Search: