|
|
 |
Altfel
Sâmbătă, 2025-07-26, 5:26 PM Welcome Vizitator
Cauza sinuciderii unei fane My Chemical Romance - Forum
Cauza sinuciderii unei fane My Chemical Romance
| |
suslik | Data: Duminică, 2008-05-25, 6:20 AM | Mesajul # 1 |
Fallen Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 3
Status: Offline
| Sursa NME.com cu link la The pukse of Radio, inspectorul britanic si-a dezvaluit presupunerea sa asupra sinuciderii a Hannah Bond de numai 13 ani, fana inraita a colectivului My Chemical Romance. Musica Emo a jucat un rol foarte important in sinuciderea acestei fete. Hannah Bond s-a spinzurat in propria sa camera, lasind o scrisoare unde a scris doar 2 cuvinte "Nefericire Vie". inspectorul Roger Sykes, care lucreaza la acest caz a zis ca, fata era foarte mare admiratoare a grupei My Chemical Romance adaugind: "Pe mine ma preocupa foarte tare faptul ca, in textele musicii emo tema principala este moartea, asociata cu glamour". Tatal Bond Ray, a povestit la inspectorat ca, inainte de a se sinucide fiica sa isi facea singura rani, zicind ca aceasta este "o parte din ceremonia dedicarii musicii emo".
Едва зайдете ко мне прощайтесь с белым светом Вы не умрете но вы не знаете об этом!
|
|
| |
White_Tiger | Data: Duminică, 2008-05-25, 10:16 PM | Mesajul # 2 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
| Postasem asta la subiectul "Emo"! oricum, ... nu vreau sa comentez ceva ce tine de parerea altei persoane! o sa zic de altceva, acu cateva minute m-am intors de la un concert, si era unu emo, si ziceai ca a fost batut 7 zile, ce avea pe fatza, sub ochi ... dar era un fake sigur ... DE CE? e la moda .. "sa vada lumea prin ce chinuri".. dar, doar "sa vada lumea!" Mno! Imi pare rau pentru parintzii acestor copii (care se sinucid) (si nu doar Emo) (asta a fo parerea mea)
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
PeekAbOO | Data: Marţi, 2008-06-10, 2:53 AM | Mesajul # 3 |
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
| Saracii copii inocenti si cu capetele seci :| Ce sa mai zici despre lumea in care traim? Daca ajungem sa ne abandonam copilul la groapa de gunoi (cum am vazut la stiri acum :|:(( ) Ce sa ne mai miram ca niste copii care , chipurile, au niste convingeri bine inradacinate, ajung sa se sinucida? Frate, muzica nu inseamna doar un stil vestimentar. Muzica nu inseamna ca trebuie sa copiem amanuntit stilul celor pe care-i ascultam, care , de cele mai multe ori, se imbraca nu-stiu-cum sau fac-nu-stiu ce doar pentru imagine. Muzica, in primul rand, trebuie sa ne faca viata mai frumoasa si sa ne provoace placere nu sa ne deprime si sa ne nenoroceasca pana in ultimul hal. Muzica nu = suicid! Si "emo" nu = suicid! Copiii care ajung sa faca asta au probleme mult mai grave decat faptul ca sunt (sau nu) "emo" (cu adevarat). Si, mai nou, in Romania ajungi sa fii considerat "emo" doar pentru faptul ca esti diferit de ceilalti, ca nu asculti Guta si nu porti tone de sclipici pe tine :| Trist, trist, trist, aoleu! Povestile astea sunt cu adevarat deprimante! Dramele astea care se creeaza in urma unor astfel de evenimente sunt dezastre cu adevarat! Nu dramele prin care trec (sau cred ca trec) copiii aia "emo"...:-< ps: daca nu stiti cine e "Guta" just ask...sau mai bine nu :-J
Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv! [J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]
|
|
| |
|
 |