Login form

Search

Our poll

Ce soft folositi pentru comunicare?
Răspunsuri în total: 237

Statistics

Altfel
Duminică, 2025-07-27, 2:42 PM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

Heavy Metal în Bagdad - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Heavy Metal în Bagdad
White_TigerData: Vineri, 2008-05-23, 12:58 PM | Mesajul # 1
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
Deci, HuH si WoW! Dupa ce am citit despre metalistii chinezi, iata ce se intampla in Irak:

Potrivit New York Times, documentarul Heavy Metal in Baghdad, care este centrat asupra istoriei singurei trupe metal din Irak, va aparea in curand si pe DVD.
Trupa de heavy metal din Irak, care s-a numit Acrassicauda, s-a format in anul 2000 la initiativa a catorva colegi de scoala, care erau fani Metallica si Slayer.
Dupa cum povestesc acestia, pe vremea regimului lui Saddam Hussein, nici nu se putea pune probleme unei trupe de heavy metal. Nici dupa caderea regimului, lucrurile nu au stat mai bine, marturisesc acestia.
Cu toate acestea, componnetii trupei sunt mandri ca au reusit sa cante de cateva ori in fata a cateva sute de fani ai muzicii metal.
Membrii trupei sunt optimisti, si declara ca vor astepta cu rabdare oricat timp ar fi necesar pentru ca lucrurile sa se schimbe in tara lor.
In prezent, formatia Acrassicauda a reusit sa emigreze in Turcia, unde lucreaza la un album.

Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel!
------------------------------------------------------
Foaie verde lobodă,
Plouă-n beci!
------------------------------------------------------
F.O.A.D.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: