Fostul chitarist Korn s-a logodit cu Carmen Electra
|
|
White_Tiger | Data: Vineri, 2008-04-25, 8:20 PM | Mesajul # 1 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
| Rob Patterson, fostul chitarist Korn, s-a logodit cu prietena sa, actrita si modelul Carmen Electra. Ceremonia a avut loc cu ocazia zilei de nastere a actritei, care a implinit 36 de ani. O fotografie cu cei doi poate fi vazuta mai jos:
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Sâmbătă, 2008-05-10, 6:07 PM | Mesajul # 2 |
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
| O da casa de piatra lor
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
Mesaj editat de către Darksymphonie - Sâmbătă, 2008-05-10, 6:08 PM |
|
| |
White_Tiger | Data: Joi, 2008-05-15, 2:00 PM | Mesajul # 3 |
Altfel!
| Chitaristul Korn prea sarac pentru Carmen Electra Entuziasmul lui Carmen Electra fata de casatoria cu chitaristul formatiei Korn a inceput sa paleasca dupa ce vedeta a aflat ca minunatul ei inel de logodna ar fi fost cumparat de pe internet. In urma acestei descoperiri, Carmen Electra a inceput sa fie nemultumita de situatia financiara a logodnicului ei, Rob Patterson. Prietenii lui Carmen declara ca vedetei nu-i convine ca Rob nu are nici macar masina lui personala. Carmen Electra considera ca Rob are o atitudine imatura fata de situatia sa financiara, iar prietenii actritei au dezvaluit ca s-a cam saturat sa aiba grija de el, ca de un copil mic. Totodata, acestia afirma ca exista posibilitatea ca Electra sa amane nunta, pana in momentul in care va gasi pe cineva cu un cont bancar mai “gras”. Sursa: Vedeta.ro
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
kidda | Data: Joi, 2008-05-15, 8:47 PM | Mesajul # 4 |
New dark Angel Kid
| banii inseamna totul pentru ea?
zambeste! [:-x] nu poti cadea mai prejos de podeaua camerei [:-x]
Mesaj editat de către kidda - Joi, 2008-05-15, 8:48 PM |
|
| |
Darksymphonie | Data: Duminică, 2008-05-18, 8:04 PM | Mesajul # 5 |
The Poison Angel
| O Da fata a inceput sa-si arate coltisorii si fitzele ei de vedeta
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
dici | Data: Miercuri, 2008-05-21, 2:11 AM | Mesajul # 6 |
New dark Angel Kid
Reputaţie: 1
| fuck her!
|
|
| |
suslik | Data: Vineri, 2008-05-23, 2:28 PM | Mesajul # 7 |
Fallen Angel
Reputaţie: 3
| bv lor cu toate c nu cred ca mult va tzine relatzia lor
Едва зайдете ко мне прощайтесь с белым светом Вы не умрете но вы не знаете об этом!
|
|
| |
White_Tiger | Data: Vineri, 2008-05-23, 2:31 PM | Mesajul # 8 |
Altfel!
| suslik, Presupun ca ai citit doar prima parte! Mno, Casa de piatra (da' nu cred ca se va ajunge acolo)
|
|
| |
suslik | Data: Duminică, 2008-05-25, 6:23 AM | Mesajul # 9 |
Fallen Angel
Reputaţie: 3
| White_Tiger, corect presupui .. am citit doar cine shi subiesctul dar mi-a ajuns ggg
Едва зайдете ко мне прощайтесь с белым светом Вы не умрете но вы не знаете об этом!
|
|
| |
Fieldzy | Data: Duminică, 2008-06-01, 10:41 PM | Mesajul # 10 |
The Poison Angel
Grup: Echipa Altfel!
Reputaţie: 7
| suslik, oricum shtie omu' ce s-aleaga...
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
PeekAbOO | Data: Marţi, 2008-06-10, 1:59 AM | Mesajul # 11 |
New dark Angel Kid
Reputaţie: 4
| Chitaristul suparat + pitipoanca blonda = damn...:)) Pai...pana sa citesc eu vestea poate s-au despartit :)) In fine...sa le traiasca...si...intrebare: de ce pitipoancele blonde de la Hollywood sunt mereu asa materialiste? Damn! Eu ma multumeam sa-mi cante la chitara 8->
Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv! [J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]
Mesaj editat de către PeekAbOO - Marţi, 2008-06-10, 1:59 AM |
|
| |