Login form

Search

Our poll

De ce soldaţii kamikaze purtau cască?
Răspunsuri în total: 25

Statistics

Altfel
Luni, 2025-07-28, 4:12 AM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

Cele mai tari formaţii heavy metal din istorie - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Cele mai tari formaţii heavy metal din istorie
White_TigerData: Vineri, 2008-06-20, 4:39 PM | Mesajul # 1
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
Rob O'Connor a realizat pentru Yahoo! Music un top al formatiilor heavy metal care, de-a lungul timpului, au schimbat istoria muzicii.
Pe prima pozitie a acestui top se afla formatia Black Sabbath, care, potrivit autorului topului, a stapanit arta muzicii heavy metal centrandu-se asupra elementelor esentiale.
In ce priveste Metallica, formatia este, in opinia autorului, liderul noii generatii heavy metal.
Topul realizat pentru Yahoo! Music este urmatorul:
01. BLACK SABBATH
02. LED ZEPPELIN
03. AC/DC
04. VAN HALEN
05. JIMI HENDRIX EXPERIENCE
06. METALLICA
07. JUDAS PRIEST
08. AEROSMITH
09. MOTORHEAD
10. IRON MAIDEN
11. SLAYER
12. DEEP PURPLE
13. SPINAL TAP
14. RUSH
15. ROBIN TROWER
16. DIO
17. KISS
18. GUNS N' ROSES
19. KYUSS
20. THIN LIZZY
21. PANTERA
22. URIAH HEEP
23. ALICE IN CHAINS
24. MERCYFUL FATE
25. MESHUGGAH

Metalhead!

Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel!
------------------------------------------------------
Foaie verde lobodă,
Plouă-n beci!
------------------------------------------------------
F.O.A.D.

DarksymphonieData: Vineri, 2008-06-20, 11:06 PM | Mesajul # 2
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
Din toate aceste trupa cunosc doar Metallica, Aerosmith si Pantera in rest ceata.... sad

"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....

ilusion:bData: Sâmbătă, 2008-06-21, 11:18 AM | Mesajul # 3
The Poison Angel
Grup: Echipa Altfel!
Reputaţie: 9
3.6.8.21 nush in ce ordine sa le aranjez...adik prima e 3 , 100% , restul deja mai greu....metallica o voi plasa pe lokul 2, pt ka am auzit un kah hazliu kum un gopnik a spus :"din toata Metallica numai Nirvana imi place biggrin " ....3 Aerosmith pt ka imi plak mult sh 4 Pantera

Fucking Life!!!

PeekAbOOData: Sâmbătă, 2008-06-21, 4:30 PM | Mesajul # 4
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
Tot respectul pentru dl. Rob O'Connor de la Yahoo! Music, dar eu as plasa Iron Maiden undeva in primele 5 trupe havy metal ale tuturor timpurilor. Toata lumea asculta Blach Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC, dar am ceva dubii in legatura cu Van Halen si Jimi Hendrix Exp. Nu ca cele din urma nu mi-ar trezi interesul, dar nu la fel de mult ca alte trupe care sunt situate undeva mai spre sfarsitul clasamentului, sau chiar deloc :|. Nu stiu pe ce criterii nu a adaugat in top si monstrii sacrii ai heavy metal-ului ca : Scorpions, Alice Cooper, Kiss sau Uriah Heep. My humble opinion ^__^

Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv!

[J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]

• Page 1 of 1
  • 1
Search: