|
|
 |
Altfel
Luni, 2025-07-28, 4:12 AM Welcome Vizitator
Cele mai tari formaţii heavy metal din istorie - Forum
Cele mai tari formaţii heavy metal din istorie
| |
White_Tiger | Data: Vineri, 2008-06-20, 4:39 PM | Mesajul # 1 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
| Rob O'Connor a realizat pentru Yahoo! Music un top al formatiilor heavy metal care, de-a lungul timpului, au schimbat istoria muzicii. Pe prima pozitie a acestui top se afla formatia Black Sabbath, care, potrivit autorului topului, a stapanit arta muzicii heavy metal centrandu-se asupra elementelor esentiale. In ce priveste Metallica, formatia este, in opinia autorului, liderul noii generatii heavy metal. Topul realizat pentru Yahoo! Music este urmatorul: 01. BLACK SABBATH 02. LED ZEPPELIN 03. AC/DC 04. VAN HALEN 05. JIMI HENDRIX EXPERIENCE 06. METALLICA 07. JUDAS PRIEST 08. AEROSMITH 09. MOTORHEAD 10. IRON MAIDEN 11. SLAYER 12. DEEP PURPLE 13. SPINAL TAP 14. RUSH 15. ROBIN TROWER 16. DIO 17. KISS 18. GUNS N' ROSES 19. KYUSS 20. THIN LIZZY 21. PANTERA 22. URIAH HEEP 23. ALICE IN CHAINS 24. MERCYFUL FATE 25. MESHUGGAH Metalhead!
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Vineri, 2008-06-20, 11:06 PM | Mesajul # 2 |
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
| Din toate aceste trupa cunosc doar Metallica, Aerosmith si Pantera in rest ceata....
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-06-21, 11:18 AM | Mesajul # 3 |
The Poison Angel
Grup: Echipa Altfel!
Reputaţie: 9
| 3.6.8.21 nush in ce ordine sa le aranjez...adik prima e 3 , 100% , restul deja mai greu....metallica o voi plasa pe lokul 2, pt ka am auzit un kah hazliu kum un gopnik a spus :"din toata Metallica numai Nirvana imi place " ....3 Aerosmith pt ka imi plak mult sh 4 Pantera
Fucking Life!!!
|
|
| |
PeekAbOO | Data: Sâmbătă, 2008-06-21, 4:30 PM | Mesajul # 4 |
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
| Tot respectul pentru dl. Rob O'Connor de la Yahoo! Music, dar eu as plasa Iron Maiden undeva in primele 5 trupe havy metal ale tuturor timpurilor. Toata lumea asculta Blach Sabbath, Led Zeppelin, AC/DC, dar am ceva dubii in legatura cu Van Halen si Jimi Hendrix Exp. Nu ca cele din urma nu mi-ar trezi interesul, dar nu la fel de mult ca alte trupe care sunt situate undeva mai spre sfarsitul clasamentului, sau chiar deloc :|. Nu stiu pe ce criterii nu a adaugat in top si monstrii sacrii ai heavy metal-ului ca : Scorpions, Alice Cooper, Kiss sau Uriah Heep. My humble opinion ^__^
Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv! [J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]
|
|
| |
|
 |