Login form

Search

Our poll

De ce soldaţii kamikaze purtau cască?
Răspunsuri în total: 25

Statistics

Altfel
Luni, 2025-07-28, 12:18 PM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

Solista Garbage joaca in Terminator - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Solista Garbage joaca in Terminator
White_TigerData: Vineri, 2008-05-30, 2:41 PM | Mesajul # 1
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
Solista Garbage, Shirley Manson, va aparea in serialul TV Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Cantareata a obtinut un rol permanent in productia SF si se va alatura line-up-ului original in cea de-a doua serie a filmului, informeaza Hollywood Reporter.

Cel mai recent album Garbage (Bleed Like Me) a fost lansat in 2005, insa Manson promite un album solo, care va aparea in acest an.

Este vorba de o lista lunga de colaborari cu artisti precum Billy Corgan, Beck sau Jack White. Albumul va fi realizat in colaborare cu producatorul Nirvana, Butch Vig.

Bestmusic

Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel!
------------------------------------------------------
Foaie verde lobodă,
Plouă-n beci!
------------------------------------------------------
F.O.A.D.

PeekAbOOData: Marţi, 2008-06-10, 2:22 AM | Mesajul # 2
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
Status: Offline
O sa ma uit si eu la film chiar daca nu e tocmai genul meu smile
Cat despre Garbage. Wow! Tin minte ca video-ul de la "The world is not enough" m-a marcat pe mine cand eram mica biggrin Tot timpul ramaneam muta cand era difuzat la tv (pe TV Klumea parca...in fine...un program care acum nici nu mai exista biggrin ). Tipa aia de un alb cadaveric, care il omora pe ala cu un sarut, buzele, parul si rochia rosii si toate masinariile alea pentru un copil de vreo 12 ani erau ceva smile Wow! Nu mai vazusem de foarte mult timp clipul si azi l-am revazut si mi-am reamintit de vremurile alea cand ramaneam cu mutra tampa la tv :))
Mersi >:D<

Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv!

[J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]

• Page 1 of 1
  • 1
Search: