Propuneri
|
|
White_Tiger | Data: Joi, 2008-04-17, 8:29 PM | Mesajul # 1 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
| Ce vrei să găseşti pe forum? Ce îi lipseşte? Orice propunere este binevenită
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Vineri, 2008-06-06, 6:23 PM | Mesajul # 76 |
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
| si de ce totusi avem 2? nu e deajuns ca la Galeria foto sa comentam si sa punem poze noi?
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
Fieldzy | Data: Vineri, 2008-06-06, 6:23 PM | Mesajul # 77 |
The Poison Angel
Grup: Echipa Altfel!
Reputaţie: 7
| BuRniNg_RoSe, auzi...shtiu eu destul de bine ce e un forum shi ce se face pe forum,mai ales pe rock forumuri...shi daca n-ai observat am creeat teme numai ca vezi maria ta nu prea scrie despre trupe... scrii numai ca-tzi plac shi gata...cam cyt crezi ca o sa tzina forumul cu asha replici? asha ca sa nu cautam acum cine face ceva shi cine nu da?... sh cred ca ar trebui sa shtii ca forumurile yn care flood-ul e mare pai nu tzin mult... forumul mai interesant shtii pe ce se construieshte?pe discutzii constructibile.dar nu pe flood-ul de gen hai s ne laudam ca vezi altceva n-avem ce face...shi nu te mai agita atyta pace! White_Tiger, sa nu deie Domnu sa acceptzi flood pe forum... 
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Vineri, 2008-06-06, 6:31 PM | Mesajul # 78 |
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
| Fieldzy, + 1 
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
Fieldzy | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 4:43 PM | Mesajul # 79 |
The Poison Angel
| apropo sustzin yntreabarea lui Darksymphonie ... pentru ce 2 galerii? Darksymphonie, +1  Added (2008-06-07, 4:43 Pm) --------------------------------------------- propun sa se faca o sectziune sa vorbim dspre sport.mai ales ca se yncepe euro 2008.
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 5:01 PM | Mesajul # 80 |
The Poison Angel
Reputaţie: 9
| Fieldzy, +1
Fucking Life!!!
|
|
| |
White_Tiger | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 5:24 PM | Mesajul # 81 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
| Fieldzy, Sectziune sau tema cu spotu? ^_^(chiar am vrut să fac azi, dar nu prea am timp, că mă grăbesc să ajung acasă să văd meciurile) ---------------- Să nu fie "Galeria foto" sau tema cu pozele?
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Fieldzy | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 5:48 PM | Mesajul # 82 |
The Poison Angel
| Chestia cu galeria shi cu tema cu poze mai lasa... sa zic lumea cum e mai comod.
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
ZzeFir | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 5:57 PM | Mesajul # 83 |
The Poison Angel
Reputaţie: 13
| eu kred k tre de skos galereea foto k mai putin sens de la ea,adik eu nu vad nici un sens
|
|
| |
Fieldzy | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 5:59 PM | Mesajul # 84 |
The Poison Angel
| eu cred ca se poate de lasat pyna cynd este loc
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 6:24 PM | Mesajul # 85 |
The Poison Angel
| da eu m-am gindit ka nu tre nik de skos....in galereie punem foto de la off-uri ... in tema oto ale noastre sh le komentam:)
Fucking Life!!!
|
|
| |
Fieldzy | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 7:57 PM | Mesajul # 86 |
The Poison Angel
| ilusion:b, sustzin!!! nu trebuie de scos nimic!!!
F*cK You AlL!!!
|
|
| |
ZzeFir | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 11:01 PM | Mesajul # 87 |
The Poison Angel
| ilusion:b, aga numai k pu asta trebu offuri de fakut
|
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-06-07, 11:59 PM | Mesajul # 88 |
The Poison Angel
| ZzeFir, это был тонкий намёк
Fucking Life!!!
|
|
| |
ZzeFir | Data: Duminică, 2008-06-08, 0:41 AM | Mesajul # 89 |
The Poison Angel
| ilusion:b, nu ast eu napremuiu am zis
|
|
| |
Fieldzy | Data: Duminică, 2008-06-08, 1:25 AM | Mesajul # 90 |
The Poison Angel
| am o propunere:yn loc de patratele alea de la rang mai bine punetzi nishte stelutze sau nishte cruci sau ceva interesant. nishte cruci ar fi bine...oare cum ar arata???
F*cK You AlL!!!
|
|
| |