|
|
 |
Altfel
Miercuri, 2025-07-09, 2:50 AM Welcome Vizitator
Welcome la cei noi \m/ - Page 2 - Forum
Welcome la cei noi \m/
| |
White_Tiger | Data: Marţi, 2008-04-15, 7:08 PM | Mesajul # 1 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
| Deci în acest subiect ne prezentăm, facem cunoştinţă, ne integrăm ... !
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
White_Tiger | Data: Marţi, 2008-05-20, 7:26 PM | Mesajul # 16 |
Altfel!
| Black_Angel, Bine ai venit Victoria!:) De fapt, nickname-ul tau e prima parte a celui d'al meu! Fainutz! Bine ai venit printre noi ( sa par serios si baiat de treaba ) Huh_WeLcoMe! Cat despre preferintele tale muzicale, tocmai am postat pe prima pagina dspre Green Day!
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Black_Angel | Data: Marţi, 2008-05-20, 7:51 PM | Mesajul # 17 |
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 7
| Merci,de primirea calduroasa
In wrilly I don't care what you think of me!!!
|
|
| |
BuRniNg_RoSe | Data: Miercuri, 2008-05-21, 0:24 AM | Mesajul # 18 |
The Poison Angel
Reputaţie: 10
| Black_Angel, Hey Victoria,da eu te cunosc Eu sunt Olesea(Heart of Darkness).Bine ai facut ca ai hotarit sa te inregistrezi aici.
Don't hate me because I'm cool,hate me because I'm better than you. :p
|
|
| |
Black_Angel | Data: Miercuri, 2008-05-21, 10:29 AM | Mesajul # 19 |
New dark Angel Kid
Reputaţie: 7
| Quote (BuRniNg_RoSe) Black_Angel, Hey Victoria,da eu te cunosc Eu sunt Olesea(Heart of Darkness).Bine ai facut ca ai hotarit sa te inregistrezi aici. Eu is Ribi Yea si io te cunosc Olesea!!!! Pai ma bucur ca intilnesc cunoscuti aici
In wrilly I don't care what you think of me!!!
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Miercuri, 2008-05-21, 4:26 PM | Mesajul # 20 |
The Poison Angel
Reputaţie: 0
| Sint Dominica -hobby -muzica,sport,rolele, colectioanarea de scoici de mare si de luminari parfumate. Genul preferat de muzica e rock- ul Alternativ , Gothic si Symfonic, ador stlilul de imbracaminte Gothic, pasionata de astrologie,carti interesante, internet si de paradoxori. Amatoare de dulciuri. Trupele preferate sint : Alternosfera, Whitin Tempation, HIM, Stone Sour, SlipKnot, Epica, 30 second to Mars, Kill Hannah, Moi dix Mois, Juka, Nightwish,Sum_41, R.H.C.P., Papa Roach, Nickelbac, Nevada Tan (Panik), Billy Talent e.t.c. P.S. urasc Tokio Hotel si Snails
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
ZzeFir | Data: Vineri, 2008-05-23, 7:08 PM | Mesajul # 21 |
The Poison Angel
Grup: Echipa Altfel!
Reputaţie: 13
| Darksymphonie, da de ce asta snails ku tokio hotel pe o linie??
|
|
| |
ilusion:b | Data: Vineri, 2008-05-23, 10:32 PM | Mesajul # 22 |
The Poison Angel
Reputaţie: 9
| eu noua... sh nu prea noua... poate unii ma shtiu Dominica din DSV te-ai transformat in Darksymphonie ? ... adik DS Added (2008-05-23, 10:32 Pm) --------------------------------------------- p.s.: am uitat sa spun...ma numesk Liuda 
Fucking Life!!!
Mesaj editat de către ilusion:b - Vineri, 2008-05-23, 10:34 PM |
|
| |
ilusion:b | Data: Vineri, 2008-05-23, 10:33 PM | Mesajul # 23 |
The Poison Angel
| yuuppyy!!!! iata sh eu = ) ..... numa k vid s zadi
Fucking Life!!!
|
|
| |
White_Tiger | Data: Sâmbătă, 2008-05-24, 6:51 AM | Mesajul # 24 |
Altfel!
| ilusion:b, Wel, Wel, Wel ... Welcome Here!:) Dragutza poza "s zadi":)!, (puteai sa o postezi in subiectul pozelor, but ... anyway!:) Eu aja arat (adik alergand in modu asta pe strazi) dupa concerte, asa k dak vedetzi unu ... aja, ala's yo! PS: ce-i aia "DSV"?
|
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-05-24, 11:32 AM | Mesajul # 25 |
The Poison Angel
| White_Tiger, Doar Sa Vrei nikul Dominicei pe Rupere
Fucking Life!!!
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Sâmbătă, 2008-05-24, 11:52 AM | Mesajul # 26 |
The Poison Angel
| Ilusion ce vreai sa-mi spui? fii mai explicita pe rupere nu am nick-ul DSV ci Amy Lee m-am sters cu mult timp in urma de pa acel site rupere-nu trage concluzii pripite ceva la adresa si nikul mea ai confundat..fii mai atenta...
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
Mesaj editat de către Darksymphonie - Sâmbătă, 2008-05-24, 12:00 PM |
|
| |
ilusion:b | Data: Sâmbătă, 2008-05-24, 6:02 PM | Mesajul # 27 |
The Poison Angel
| Darksymphonie, sorry'k ,te-am kofundat ku o alta persoana...tot Dominica sau Domnica(nush sigur) ,pai ea are nikul DoarSaVrei
Fucking Life!!!
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Sâmbătă, 2008-05-24, 6:59 PM | Mesajul # 28 |
The Poison Angel
| am spus ca e o confuzie
|
|
| |
ilusion:b | Data: Duminică, 2008-05-25, 2:09 AM | Mesajul # 29 |
The Poison Angel
| Darksymphonie,
Fucking Life!!!
|
|
| |
PeekAbOO | Data: Luni, 2008-05-26, 0:56 AM | Mesajul # 30 |
New dark Angel Kid
Reputaţie: 4
| Quote (White_Tiger) PeekAbOO, Prima, însă nu ultima!:) Bine ai (re)venit!:) Tu de fapt ce muzică asculţi, că nu prea am înţeles ... ? Within, Nightwish, Evanescence, Iron Maiden, Guns, Metallica, Iris, Vita de Vie, Vama, Battlelore, 3 doors down, Coma, Nickelback. Mai toate genurile de rock. Defapt cam 90 % din muzica pe care o ascult e rock + ceva muzica clasica si Irish muzica care-mi place 
Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv! [J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]
|
|
| |
|
 |