Login form

Search

Our poll

Your Grade for ALTFEL!
Răspunsuri în total: 130

Statistics

Altfel
Joi, 2024-05-16, 8:48 PM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

DODIEZ - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Rock! » Trupe din România » DODIEZ (Metal)
DODIEZ
villmonData: Miercuri, 2008-04-23, 12:35 PM | Mesajul # 1
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Mesaje: 20
Reputaţie: 1
Status: Offline
DODIEZ a luat fiinta la finele anului 2002, la initiativa lui “Sheriffu” Nastase, alaturi de prietenii sai, Alexandru “Spicuzza” Popescu (clape), Laurentiu “Blaur” Ivascu (bass), Valentin “Pixy” Raiciu (Chitara), Bogdan “Tom” Groman (tobe) si Andrei “Nede” Nedelcu (vocal). CU timpul, trupa si-a perfectionat stilul, bazat pe o combinatie riff-uri de chitara incisive, ritmuri dinamice si o melodicitate aparte. In ciuda agresivitatii pregnante, mesajul trupei ascunde multe ganduri pozitive.
Numele trupei a fost dat de acelasi membru fondator, Razvan “Sheriffu”, inspirat chiar din acordajul folosit la chitara in acel moment.

Show-ul de debut al trupei DODIEZ a avut loc in faimosul Club “A”, unde publicul a ramas impresionat. Inca de la primele concerte trupa si-a creat o grupare de fani, care s-a marit cu timpul si a devenit nelipsita la concertele lor. Dupa peste 30 de concerte in Bucuresti si in tara, alaturi de trupe precum Crize, Coma, H8 si aparitii in diverse forme de media (TV, show-uri, radio, presa), trupa realizeaza primul demo, intitulat simplu, “Iluzii”. Acesta apare in anul 2004 si contine 3 piese si un bonus track, si este primit foarte bine de fani.

Sfarsitul anului 2004 aduce cu sine si primele schimbari de componenta, Alex “Spicuzza” Popescu hotarandu-se sa paraseasca trupa pentru a se dedica proiectelor personale de muzica electronica, urmat la scurt timp de Laurentiu “Blaur” Ivascu, care paraseste trupa din motive personale. Imediat dupa plecarea lui Laur, trupa incepe sa caute un nou bassist. Dupa numai o luna de zile, locul liber este ocupat de Andrei Iorga (ex Frozen Dusk). In noua componenta, abordand un stil mai agresiv, trupa finalizeaza inregistrarile E.P.-ului de debut, intitulat “The Perfect World”. Lansarea oficiala a materialului va avea loc in curand, evenimentul fiind asteptat cu deosebit interes de catre mai vechii si mai noiii fani, tinand cont ca momentul coincide si cu revenirea pe scena a trupei.


I kak ia mogu suditi tebia,ia pered Nebom kak i ti,takaia je tlia...i ia toje kak i ti ne ponimaiu etot mir no esti odno "no"...ia nekogo ne ubil...
 
Forum » Rock! » Trupe din România » DODIEZ (Metal)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: