White_Tiger | Data: Luni, 2008-05-26, 9:03 AM | Mesajul # 1 |
Altfel!
Grup: Administratori
Reputaţie: 17
Status: Offline
| Formatia italiana Lacuna Coil lucreaza la primul DVD din discografie. Lansarea va avea loc spre sfarsitul anului. DVD-ul incearca sa faca o retrospectiva a intregii cariere a formatiei Lacuna Coil, incepand cu albumul Karmacode. Cristina Scabbia, solista Lacuna Coil, a vorbit de curand despre viitorul album. Scabbia a spus ca in prezent fiecare membru al formatiei compune material, care este adunat pe calculatorul solistei. "Avem si chestii heavy, si chestii melodice. Nu pot sa va spun deocamdata cum va suna, stiu sigur ca va fi foarte rock, chitarile vor iesi categoric in evidenta. Va fi insa neaparat si melodic, pentru ca pentru mine muzica inseamna inainte de toate melodicitate", a incheiat Cristina Scabbia. Metalhead
Altfel voi fi şi maine, altfel am fost şi ieri. Tu eşti altfel pentru că realizezi că eu sunt altfel azi. E un alt fel de a fi altfel! ------------------------------------------------------ Foaie verde lobodă, Plouă-n beci! ------------------------------------------------------ F.O.A.D.
|
|
| |
Darksymphonie | Data: Luni, 2008-05-26, 6:21 PM | Mesajul # 2 |
The Poison Angel
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 0
| o da Laguna Coil rupe!
"Oamenii se plictisesc de copilarie.... se grabesc sa creasca....apoi iarasi tanjesc sa fie copii....isi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea;...se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul...traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.”....
|
|
| |
PeekAbOO | Data: Marţi, 2008-06-10, 2:41 AM | Mesajul # 3 |
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Reputaţie: 4
| Tare trupa! Am eu ce am cu Italia...cah , dar e tare trupa! Dragut si ce afirma Cristina
Năstruşnic monstru! Auzi, să vadă o minune intr-un biet beţiv! [J'irai chercher ton coeur si tu l'emportes ailleurs...]
|
|
| |