Login form

Search

Our poll

Ce soft folositi pentru comunicare?
Răspunsuri în total: 237

Statistics

Altfel
Marţi, 2024-04-30, 0:33 AM
Welcome Vizitator
Main | Registration | Login | RSS

ANIME - Forum

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » EXTRA ROCK! » Literatura, Filme si Arta » ANIME
ANIME
gastukData: Vineri, 2008-11-14, 3:40 PM | Mesajul # 1
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Mesaje: 96
Reputaţie: 4
Status: Offline
Anime (din cuvântul japonez アニメ anime, la rândul lui o abreviere a cuvântului englez animation, însemnând animaţie) este o specie de desen animat. Deşi în Japonia termenul este folosit pentru a denumi orice film de animaţie, în Vest termenul se referă în general numai la animaţia japoneză. La originea acestui gen stau benzile desenate japoneze numite manga. smile
Discutzii despre animeuri.........


Prea frumoS ka sa Fie adeVaraTT........
 
gastukData: Luni, 2009-06-22, 8:53 PM | Mesajul # 2
New dark Angel Kid
Grup: Utilizatori
Mesaje: 96
Reputaţie: 4
Status: Offline
va recomand animeul ''BECK: Mongolian Chop Squad''
kiar RUUUPE!!
(PE SCURT )
BECK este un anime incredibil de realist. Veridicul e omniprezent, totul pare, si este rupt din realitate, simplu si cuprinzator. Acest anime urmareste drumul catre implinirea sufleteasca, apoi succesul, al unui elev de liceu monoton, fara nimic iesit din comun. Koyuki, in varsta de 14 ani, fla pentru prima oara ce inseamna chitara, de la un viitor prieten si membru de trupa al acestuia, Ryuusuke Minami. Dupa ce-i salveaza cainele numit Beck de niste copii pusi pe sotii, Koyuki ajunge astfel sa-l cunoasca pe Ryuusuke. Dupa o serie de intamplari, acestia ajung buni prieteni, Koyuki fiind din ce in ce mai impulsionat de dorinta de a canta la chitara, insuflata de catre Ryuusuke.
Impreuna cu alti 3 prieteni si viitori prieteni, si anume : Chiba, Taira si Saku, cei 2 prieteni infiinteaza trupa numita BECK. Apoi afla ca drumul spre succes nu e chiar asa de roz cum pare. Desi peste tot sunt catalogati drept incepatori netalentati, cei 5 membrii ai trupei BECK reusesc sa lase pe toata lumea cu gura cascata prin intermediul talentului lor si al pasiunii dedicate muzicii. Pentru ei, a canta echivaleaza cu a trai, a respira, a simti. De ce nu, a visa. Si ce rezulta din lucrul acesta? Nimeni nu poate spune, dar cu siguranta oricine poate simti si trai.
Grafica simpla, marca MadHouse isi spune cuvantul si pune punctul pe i. Realismul abunda in orice moment si prin orice sunet sau imagine poti vedea cat de aproape de tine sunt atat personajele cat si povestea din spatele lor. Tocmai acest lucru e punctul forte al lui BECK.
Sa nu uitam de muzica. Pana la urma, aceasta este si esenta anime-ului. OST-ul este printre cele mai bune intalnite de mine. Fiece melodie este o reusita, originala si pasionanta. Asta luate separat. Ca soundtrack ... Totul se potriveste ca o manusa actiunii, povestii, graficii, sentimentelor emise.
Vizionare Placuta biggrin !!!
Ataşamente: 2312272.jpg (16.0 Kb)


Prea frumoS ka sa Fie adeVaraTT........
 
Forum » EXTRA ROCK! » Literatura, Filme si Arta » ANIME
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: